Excite

De 8 meest luxe luchtvaartmaatschappijen

Als je een eersteklasticket koopt voor Pacific Airwas, dan is dat niet goedkoop. Je krijgt echter wel geweldige service en extra's. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen persoonlijke ruimte, inclusief stoel die kan worden omgezet in een volledig bed, een pyjama, een tv met touch screen en maaltijden die vers voor je bereid worden?

Foto: Wikimedia Commons

Een andere luxe luchtvaartmaatschappij is Emirates Airways. Als je denkt dat de eerste pure luxe is, wacht dan maar tot je hoort wat deze maatschappij biedt. Privacy tijdens je vlucht. Elke eersteklaspassagier heeft een eigen privéstoel met een schuifdeur, plus een minibar, ruimte om om te kleden en een persoonlijke tv. En bovenin hebben ze ook een douche.

Foto: Wikimedia Commons

Bij All Nippon Airways ligt de nadruk op de sublieme eetervaring in de lucht. Hoeveel van ons hebben geklaagd over de minder dan smakelijke maaltijden die tijdens vluchten geserveerd worden? Met ANA is er een chef aan boord die maaltijden direct klaarmaakt. De keuzes? Japans of internationaal. En je krijgt natuurlijk ook luxe als een eigen tv, een stoel die om te zetten is in een volledig bed en een internationale telefoonverbinding.

Foto: Wikimedia Commons

Air France laat zich niet kennen. Naast een eigen kiepstoel biedt deze maatschappij ook verschillende films voor je tv, en kan je stoel je een massage geven tijdens de vlucht. Cool, niet?

Foto: Wikimedia Commons

British Airways' eersteklasvluchten zijn ook luxe! Je krijgt je eigen relaxte stoelen die om te zetten zijn in een volledi gbed en je eigen tv. Kies wanneer je wilt eten of slaap gewoon lekker de hele vlucht.

Foto: Wikimedia Commons

Air Canada heeft zich ook in de strijd geworpen. Hun heerlijke stoelen worden 'pods' genoemd en zijn niet alleen comfortabel en ruim, maar bieden ook nek- en rugmassages. En je krijgt een koptelefoon waarmee je geen herrie meer hoort.

Foto: Wikimedia Commons

Korean Air biedt je de kans om de natuur op te zoeken, zelfs als je in de lucht zit. Met hun 'Kosmo Suites' krijg je een houten afwerking en ontwerp en volledige privacy. Andere exra's zijn een flatscreen tv, voetsteun en rugmassage.

Foto: Wikimedia Commons

Als je eersteklas vliegt met Jet Airways, dan wordt het pas echt extravagant. Wat dacht je van een nachtsetje, pyjama, champagne en zelfs exotische maaltijden?

Foto: Wikimedia Commons

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019