Excite

Fraaie hotels in Nederland

Qua mogelijkheden voor weekjes weg, weekendjes uit of een overnachting in een vreemde stad is Nederland groter dan je denkt. Er zijn veel meer opties dan veel mensen zich realiseren. Wij presenteren vier hotels van grote schoonheid!

Apollo Hotel Breda City Centre

Breda herbergt alles in zich wat Brabant te bieden heeft. Architectuur, cultuur, uitgaansgelegenheden, gezelligheid en natuur om de hoek. Deze stad is een absolute aanrader voor jong en oud. Praktisch en comfortabel overnachten doe je in het Apollo Hotel Breda City Centre. Dit vier-sterren hotel is van alle gemakken voorzien en garandeert een ideaal verblijf.

Park Plaza Mandarin Eindhoven

Net als Breda is ook Eindhoven een aangename Brabantse stad om te verblijven. Bourgondische cultuur gecombineerd met hightech industrie. Met een bruisend centrum, mooie winkelstraten en prachtige natuur in de omgeving is deze stad ideaal voor iedereen die er een weekend tussenuit wil. Centraal overnachten kan in het Park Plaza Mandarin. Met indoor zwembad en twee sauna's, dus na het shoppen of stappen is het aangenaam vertoeven in dit hotel.

Sandton Eindhoven City Centre

Tegenover het Van Abbemuseum bevindt zich dit prachtige drie-sterren hotel. Prachtige wandelingen in het Stadswandelpark of de Genneperparken zijn absoluut aan te raden en vanuit dit hotel makkelijk te bereiken. Eindhoven opent zich met een verblijf in deze prachtige locatie nabij het centrum.

Hotel Huis ten Wolde Steenwijk

Het stadje Steenwijk in Overijssel is niet de eerste vakantiebestemming waar veel mensen aan denken. Toch biedt dit stadje genoeg vertier en vermaak voor de binnenlandse toerist. Bovendien liggen de Friese meren op rij-afstand. Hotel Huis ten Wolde is een viersterren hotel met een wellness centre en goede uitvalsmogelijkheden. Ideaal voor de fijne vakantie.

Afbeelding: hansk4you.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020