Excite

Franse camping met Nederlandse eigenaar tussen bekende Alpenreuzen?

Frankrijk is ook de vakantiebestemming bij uitstek voor diegenen die de voorkeur geven aan een kampeervakantie. Wanneer je dan nog terecht kunt op een kwaliteitscamping waar men je taal spreekt en begrijpt, is dat nog aantrekkelijker. Voor zo een deugddoende vakantie op een Franse camping met Nederlandse eigenaar kun je zeker terecht op camping l'Ardechois in bergdorpje Saint-Sauveur-de-Montagut.

Camping met schitterend uitzicht

Deze Franse camping met Nederlandse eigenaar ligt aan een smal en rustig kabbelend beekje, pal tegen de ruige Alpenhellingen. Hier heb je een schitterend uitzicht over de meest bekende Alpencols. Ver van alle drukte, kom je hier tot rust midden de schitterende natuur. Op deze nog echte gezins- en terrascamping met voldoende zon en schaduw, kun je baantjes trekken in het zwembad, zonnen op het uitgestrekte zandstrand en vissen langsheen een van de vele kristalheldere bergriviertjes. Wandel- en fietsfanaten kunnen volop genieten van de vele, uitstekend bewegwijzerde paden. Camping l'Ardechois is een geschikte vakantiebestemming voor jong en oud. Hier kun je terecht voor zowel comfortabele chalets als stacaravans en in het voor- en najaar genieten we van tal van voordeelarrangementen.

Camping te midden de bekende Alpenreuzen

Deze Franse camping met Nederlandse eigenaar ligt in de Rhône-Alpen, te midden de bekende Alpenreuzen die men hier deelt met Italië en Zwitserland. Deze kuitenbijters zijn de belangrijkste toeristische trekpleisters van deze regio met Lyon als centrum. Met dorpjes als Chamonix-Mont Blanc, Courchevel en Val d'Isere is deze streek vooral bekend wintertoeristen. Maar ook in de zomer is dit een uitgelezen bestemming voor toeristen die de voorkeur geven aan een Franse camping met Nederlandse eigenaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020