Excite

Friesland: mooie hotels in de provincie

Friesland is een prachtige provincie, die garant staat voor een mooie vakantielocatie. Er zijn mooie plaatsen, zoals Leeuwarden, Drachten en Sneek. Ook zijn er veel kleinere dorpen waar je vooral veel rust vindt. Een aantal van de Nederlandse Waddeneilanden vallen ook onder de provincie Friesland, namelijk Ameland, Vlieland, Schiermonnikoog en Terschelling. De Waddeneilanden zijn vol natuur en bieden dan ook genoeg mogelijkheden om te ontspannen.

Waar je ook heen gaat in Friesland, hotels zijn er genoeg te vinden. Er zijn grote hotels, die de nodige luxe bieden, maar ook kleinere hotels, zoals bijvoorbeeld familiehotels. De sfeer is er doorgaans goed en gezellig. Overal in Friesland heb je keuzes uit verschillende hotels. Bedenk daarom vooraf goed wat je ongeveer wilt. Wil je een hotel in een landelijke omgeving en een rustieke sfeer? Kies dan voor een familiehotel of een klein hotel. Wil je juist de nodige luxe, dan kun je kiezen voor een groter hotel, bijvoorbeeld in een stad.

Er zijn veel hotels in Friesland die een fietsenhuur faciliteit hebben. Handig, want Friesland is absoluut een provincie waar je mooie fietstochten kunt maken. Ook zijn er hotels met zwembaden en kun je in sommige gevallen zelfs genieten van een sauna. Ook kun je hotels in Friesland vinden die erg kindvriendelijk zijn.

Afbeelding: Flickr account happy_peanuts

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019