Excite

Ga jij wel eens een weekendje weg?

Een vakantietripje is heerlijk, maar het kost wel veel tijd en moeite. Veel mensen sparen daarom liever één keer voor een grote vakantie en houden het verder het liefst voor gezien. Zonde, want juist af en toe een weekendje weg kan juist zo heerlijk zijn. En dat even weg zijn uit de sleur, is vaak nog goed voor je relatie ook!

Een weekendje weg kan in Nederland, maar ook in het buitenland. Omdat een weekendje niet zo lang is, is binnen Nederland of vlak over de grens vaak de beste optie. Dan heb je ook nog tijd over om te genieten van de plaats van bestemming.

Je kunt een weekendje weg ruim van tevoren plannen, zodat je bijvoorbeeld op de bestemming ook vast het een en ander kunt regelen. Als je echter wel van spontane verrassingen houdt en ook nog eens het liefst de beste deal kiest, dan is een last minute misschien wel een veel beter idee. Soms boek je die nog op vrijdagmorgen, terwijl je vrijdagmiddag al in kunt checken. Voor de prijs hoef je het niet te laten, zelfs voor een chic hotel kun je met een last minute soms een kamer voor minder dan honderd euro regelen!

Een weekendje weg is niet alleen leuk, het is ook prettig om alle dagelijkse sleur even achter je te laten. Zeker als je samen gaat; je hebt eindelijk weer eens tijd om iets met elkaar te doen en om aan je relatie te werken. Wat dat betreft is het ook een onmisbare investering die zeker de moeite waard is!

Afbeelding: Flickr account pshutterbug

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020