Excite

Ga kamperen in Normandië

Normandië heeft heel veel te bieden voor toeristen. Je kunt erheen en heerlijk ontspannen in de prachtige natuur. Normandië ligt in Frankrijk en is daardoor gemakkelijk te bereiken met bijvoorbeeld de auto. In het gebied zelf kun je sfeervolle dorpen en steden bekijken, maar ook een prachtige wandeling of fietstocht maken.

In Normandië zijn ook ontzettend veel campings. Dit is een goedkope manier om te overnachten en geeft je daarbij ook een echt vrij gevoel. Er zijn verschillende soorten campings te vinden. Sommige campings zijn vrij groot en hebben veel faciliteiten en luxe. Andere campings zijn klein, met minder luxe. Je zit dan echt midden in de natuur.

Kamperen kan natuurlijk met een tent, maar ook met een camper of caravan. Heb je zelf geen caravan? Dan kun je ook voor een camping kiezen waar stacaravans te vinden zijn. Zo krijg je toch een beetje het kampeergevoel.

Bedenk voordat je op zoek gaat naar een camping, waar je wilt dat deze ongeveer zit. Zo kun je gemakkelijker een geschikte camping vinden. Kijk ook naar de faciliteiten. Wat vind je zelf belangrijk? Moeten er bijvoorbeeld faciliteiten voor kinderen zijn? Wil je dat er een winkel is, of is een fietsenhuur wel handig? Met al deze feiten kun je gemakkelijker een geschikte camping vinden.

Afbeelding: Flickr account jeremy-coutoure

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020