Excite

Ga mee naar Movie Park Germany

Movie Park Germany ligt vlak bij Bottrop in Duitsland. Vanaf 2007 is er extra geld gestoken in het moderniseren van diverse delen van het park, waarbij in NICKland acht attracties zijn gebouwd. NICKland is dankzij het Nickelodeon-thema en attracties als botsauto’s, een zweefmolen en een kinderachtbaan ideaal voor de kleinsten.

Wil je meer actie? Kom dan naar The Old West, waar je in achtbanen als Bandit en MP-Express kunt. Ook de Free Fall vind je in dit gedeelte. In Santa Monica Pier vind je de originele achtbaan Crazy Surfer. Ook kun je in Pier Patrol op één van de jetski’s over het water. Verder zijn er attracties voor kinderen, zoals de brandweerauto’s van Rescue 112.

Op warme dagen kun je naar de waterattractie Mystery River, om in hetzelfde gedeelte van het park met jonge gasten naar Ice Age Adventure te gaan. Nog meer water? Kom dan naar de spectaculaire waterachtbaan Bermuda Triange – Alien Encounter. Deze attractie ligt tussen de hoofdingang en Movie Magic. Je wordt gegarandeerd nat!

Ben je bang dat je alle attracties en shows niet in één dag kunt bezoeken, of wil je meerdere keren in de leukste achtbanen, dan is het handig goed naar de openingstijden van het park te kijken. Standaard opent het park om 10.00 uur zijn deuren, maar de sluitingstijden variëren van zes tot tien uur ’s avonds.

Natuurlijk kun je ook kiezen om te blijven slapen, zodat je de tweede dag van je bezoek nog net naar die ene show of die ene attractie kunt gaan. Verschillende hotels zijn partner van Movie Park Germany. Op de website van het attractiepark vind je alle contactgegevens van deze hotels. Tip: kijk ook rond naar arrangementen en hotelaanbiedingen, zodat je straks lekker kunt genieten van je bezoek aan Movie Park Germany.

Afbeelding: Flickr, cool colonia4711

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020