Excite

Rome: vlucht naar de zon

Heb je af en toe ook zo’n ontzettend sterke behoefte om de stress van alledag te ontvluchten? En denk je dan bijvoorbeeld aan Rome? Een vlucht naar die prachtige Italiaanse stad is zo geboekt, dus waar wacht je nog op? Tegenwoordig hoef je voor een trip naar Rome niet zoveel meer te betalen, dus het kan ook prima eens tussendoor!

Wie een vakantie plant naar Rome, boekt de vlucht in de meeste gevallen via internet. Logisch, want dat is de makkelijkste manier om prijzen goed met elkaar te vergelijken. Aan de andere kant: als je er tijd voor hebt, kan het ook best lonen om af en toe eens niet via internet te boeken, maar ook even te polsen bij het reisbureau. Soms moeten zij op het laatste moment nog vluchten kwijt, omdat mensen hebben afgezegd. Helemaal niemand sturen betekent dan sowieso verlies, dus dat is het juiste moment om een mooie korting te bedingen.

Natuurlijk hoeft dat niet alleen te gelden voor een reis naar Rome, ook een vlucht naar Milaan of zelfs Turkije kan op zo’n manier extra aantrekkelijk zijn. Mocht je geen tijd hebben om hiervoor naar een reisbureau te gaan, dan hoeft dat nog geen probleem te zijn. Ook veel internetaanbieders hebben met dezelfde problemen te kampen, dus kijk daar ook vooral aan het einde van de dag even of er nog nieuwe aanbiedingen zijn!

Afbeelding: Flickr, gebruiker yarwood

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020