Excite

Ga op ruimtereis in 2013!

Wil jij altijd eens de ruimte in? Dat is nu werkelijk mogelijk! Het bedrijf Space Adventures in Amerika geeft je de mogelijkheid om op tiendaagse reis in de ruimte te gaan. Je gaat dan naar het internationale ruimtestation ISS.

De komende tijd zullen er in Rusland veel ruimteschepen naar de ruimte gaan en daarom is de mogelijkheid ter beschikking gesteld om als ruimtetoerist mee te gaan. Er zijn speciale stoelen beschikbaar die je kunt boeken. Er zijn al eerder ruimtetoeristen geweest. De allereerste toerist in de ruimte was miljonair Dennis Tito in 2001.

Het is natuurlijk een bijzondere ervaring om de ruimte in te kunnen. Er wordt dan ook verwacht dat er zeker mensen interesse zullen hebben in deze reis. Wil jij ook de ruimte in? Volgens verwachting zijn de eersvolgende ruimtereizen in 2013 te maken. Dat duurt nog even, maar dan heb je tenminste ook de tijd om nog te sparen. Een reis naar de ruimte maken is immers niet goedkoop.

Naar schatting zal een ruimtereis van tien dagen namelijk rond de 20 miljoen euro. Wat de precieze prijs zal zijn is niet bekend, omdat de aanbieders van Space Adventures er verder niets over zeggen. Het is een hoog bedrag, maar het is natuurlijk een unieke ervaring die niet iedereen kan meemaken.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Luis

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020