Excite

Ga op skivakantie naar Frankrijk!

Frankrijk heeft veel te bieden voor de skiliefhebbers. Er zijn echte skigebieden in Frankrijk waar je heen kunt voor een leuke skivakantie. Denk bijvoorbeeld aan Chamrousse, met 92 kilometer pistes, waar je je dus echt kunt uitleven op je ski’s. Le Galibier-Thabor is een gebied waar skiërs van ieder niveau prima terecht kunnen. Er zijn verschillende groene, rode en blauwe pistes in dit gebied.

Je kunt ook op skivakantie naar Les Deux Alpes. Door de gletsjers kun je het hele jaar door skiën. De startende skiër kan hier goed heen, omdat er veel makkelijke pistes zijn. Maar ook gevorderde skiërs kunnen heel goed naar dit skigebied in Frankrijk.

Ga zeker eens naar het skigebied Espace Killy. Dit is het op één na grootste aaneengesloten skigebied ter wereld. Er is dus genoeg te beleven in dit skigebied! Er zijn pistes voor beginners en gevorderden en er zijn talloze mogelijkheden voor een leuke après-ski. Het skigebied is ruim 300 vierkante kilometer groot.

Er zijn dus genoeg skigebieden in Frankrijk waar je terecht kunt voor een leuke skivakantie. Bedenk vooraf waar je ongeveer heen wilt, dan kun je gemakkelijker een hotel of chalet boeken. Frankrijk heeft in ieder geval veel te bieden voor de wintersport. Ga er dus zeker eens heen als je wilt skiën of snowboarden.

Afbeelding: Flickr account donwright

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020