Excite

Ga op vakantie naar Amerika

Amerika is niet in een paar woorden te omschrijven: daar is het land gewoonweg te groot voor. Je hebt er van alles: grote steden, overweldigende natuurgebieden, enorme meren, oceanen, leuke eilanden en allerlei opties voor prachtige avonturen.

Een echte zonvakantie kan in Amerika bijvoorbeeld in Florida en Californië. Wil je lekker actief bezig zijn? Ga dan richting de Rocky Mountains. Cultuur opdoen kan goed in Washington D.C., waar de meeste musea gratis entree hebben. Natuurlijk kun je ook kiezen voor veel entertainment in de stad Las Vegas. En met de kinderen kun je heel goed naar Orlando, waar je talloze pretparken hebt.

Een rondreis is eventueel een leuke optie om al het mooie van Amerika te combineren. Je kunt dan zelf samenstellen welke plekken je gaat zien en hoe lang je er wilt blijven. Je kunt er echter ook voor kiezen om een stedentrip te doen, bijvoorbeeld naar New York, Chicago, San Francisco of Seattle.

De Verenigde Staten van Amerika is groot en het is dan ook een hele opgave om te kiezen tussen al die prachtige bezienswaardigheden. Je vakantie in Amerika zal dan ook een onvergetelijke ervaring zijn, vol met fantastische indrukken. Boek daarom nu alvast een reis naar Amerika en kies een leuk hotel uit om te verblijven. Je zult er geen spijt van krijgen.

Afbeelding: Flickr account kla4056

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020