Excite

Ga skiën in Oostenrijk

Oostenrijk heeft veel interessante skigebieden voor een skivakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van Alpbachtal. Dit is eigenlijk een combinatie van twee skigebieden en daarom is er enorm veel te beleven. Er zijn skipistes in alle moeilijkheidsgraden en beginners kunnen er skilessen nemen.

Europa Sportregion is ook een veelbelovend skigebied. Het gebied beslaat 130 vierkante kilometer en je kunt op een hoogte van 3200 meter skiën. Er zijn talloze pistes en je kunt er terecht als beginner, maar ook gevorderde. Er zijn ook veel après-ski mogelijkheden, zodat je optimaal van een geweldige skivakantie kunt genieten!

Hahnenkamm Höfener is ook een prima skigebied. Er zijn ook veel andere skigebieden in de buurt, dus je kunt echt goed genieten van de vakantie. Je hoeft immers niet constant op dezelfde plek te skiën of snowboarden en daardoor kun je veel uitdagingen vinden. Dichstein heeft 183 kilometer aan skipistes. In totaal zijn er 55 blauwe, 109 rode en 19 zwarte pistes, dus je kunt ook hier prima terecht voor veel uitdagingen.

In Oostenrijk zijn dus enorm veel locaties waar je terecht kunt voor een ultieme skivakantie. Bedenk welk gebied jou aanspreekt en vergelijk de verschillende prijzen met elkaar. Er zijn overal hotels en chalets te vinden en soms kun je ook skimaterialen bij de prijs inbegrepen krijgen. Let dus goed op wat je precies kunt vinden, want met een beetje geluk bespaar je ook nog eens veel geld tijdens een leuke skivakantie in Oostenrijk.

Afbeelding: Flickr account edoug

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020