Excite

Gastvrije hotels België

België staat bekend vanwege haar Vlaamse frieten, Suske en Wiske en Manneken Pis. Dat is echter niet het enige: het land staat ook bekend vanwege haar hartelijke gastvrijheid. Wie in één van de mooie hotels in België verblijft, zal zich ongetwijfeld welkom voelen. Gastvrijheid en de Belgische cultuur gaan namelijk hand in hand!

België biedt toeristen verschillende mogelijkheden om maximaal van het land te genieten. De belangrijkste toeristische trekpleisters zijn steden als Brussel en Antwerpen. Ook Gent en Brugge doen het erg goed. Toeristen weten het land vooral te vinden vanwege de rijke architectonische geschiedenis. Ook qua kunst biedt het land verschillende unieke mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de Art nouveau, maar ook het Plantin-Moretusmuseum.

Hoewel het iets minder bekend is, is België ook een prima bestemming voor strandvakanties. De Belgische Kust trekt jaarlijks honderdduizenden mensen. Zij genieten van de zon, de zee en het strand, of trekken er op de fiets op uit. Ook wandelen kan hier prima.

Omdat België zo lekker dichtbij is, kun je meestal profiteren van heel aantrekkelijke aanbiedingen. Eventueel kun je namelijk vandaag nog in de auto springen en vanavond overnachten in het hotel van jouw keuze. Natuurlijk kan vooruit plannen ook. Je betaalt dan misschien iets meer, maar je weet wel zeker dat je dan in een hotel verblijft dat helemaal voldoet aan je wensen en eisen. En dat is natuurlijk ook wat waard!

Afbeelding: Flickr account Simon Aughton

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020