Excite

Geef een Ballonvaart cadeau

Ballonvaarten zijn erg bijzonder. Je vliegt in de lucht. Het is heel anders dan een vliegtuig of helikopter. Je bent in de open lucht en je hebt geen vervelende motoren die herrie maken. Een ballonvaart wordt daarom ook als ontspannend ervaren. Daarbij heb je een mooi zicht op de wereld onder je. Alles ziet er dan compleet anders uit.

Een ballonvaart kun je niet bij ieder bedrijf cadeau geven. Sommige ballonvaartbedrijven hebben hier geen optie voor. Al kun je in dat geval natuurlijk altijd zelf en soort cadeaubon maken en op deze manier toch de vaart cadeau geven.

Er zijn veel bedrijven die ballonvaarten organiseren. Het leukste is om er eentje te kiezen bij jou in de buurt. De ballonvaarder heeft in veel gevallen dan verstand van de omgeving en kan je vertellen waar je ongeveer bent. Het kan dus verstandig zijn om iemand te kiezen die uit de omgeving komt. Zeker wanneer je toch ook wat informatie nodig hebt.

Houd er ook rekening mee dat er altijd een kans aanwezig is dat de ballonvaart niet door kan gaan op de afgesproken dag. Veel is afhankelijk van het weer. Wanneer de weersomstandigheden niet goed zijn, kan de ballonvaart niet plaatsvinden. Er wordt dan kosteloos een nieuwe datum gepland.

Afbeelding: Flickr account ericbc

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020