Excite

Geniet aan de Belgische kust

België heeft veel plaatsen gelegen aan de kust. Je kunt bijvoorbeeld naar het altijd gezellige Oostende gaan. Dit is één van de bekendste kustplaatsen in België en er is dan ook genoeg te doen. Er zijn enorm veel hotels in Oostende, dus je hebt genoeg keuze. Ook zijn er talloze eetgelegenheden. Oostende is prima om te bezoeken in de zomer, maar ook in de winter kun je er nog genoeg doen.

De Panne is een andere kuststad van België. De Panne heeft veel te doen voor alle leeftijden. Zo is het bekende Plopsapark hier te vinden. Het strand is een prima plek om even helemaal tot rust te komen. Je kunt over de boulevard slenteren of een strandwandeling maken. Er zijn veel eetgelegenheden en ook erg veel hotels met uitzicht over het strand. Ook kun je een hotel nemen in de buurt van het centrum.

Knokke-Heist is ook een badplaats in België. Deze badplaats ligt op de grens met Nederland en is daardoor goed toegankelijk voor zowel Nederlanders als Belgen. Er is ruim 12 kilometer aan strand, dus je kunt er genoeg beleven. Natuurlijk zijn er ook genoeg hotels te vinden.

Welke badplaats je in België ook bezoekt: er is altijd wel iets te doen. Als je een hotel wilt aan de Belgische kust, zorg er dan vooral in het hoogseizoen voor dat je op tijd reserveert. Het kan in deze periode namelijk erg druk zijn en hotels zijn dan al snel volgeboekt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Macieklew

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020