Excite

Geniet van een weekend in wereldstad Londen

Londen is een echte wereldstad en wordt enorm vaak bezocht door toeristen. Er is dan ook veel te doen, dus je kunt er wel een weekend blijven. Je kunt bijvoorbeeld de Big Ben bekijken of het Buckingham Palace. Dit zijn bekende bezienswaardigheden, maar er is nog veel meer te doen. Ga bijvoorbeeld in de London Eye, een enorm hoog reuzenrad.

Er zijn ook enorm veel winkels in Londen. Lekker shoppen is een absolute must. Je kunt naar Oxford Street, waar je een grote hoeveelheid aan winkelketens kunt vinden. Shopliefhebbers gaan er graag heen. Er zijn nog meer winkelmogelijkheden in Londen, dus een weekend shoppen is geen enkel probleem.

Londen heeft ook veel theaters waar je kunt genieten van een leuke voorstelling. Veel bekende musicals komen uit Londen. Het is een echt spektakel en er zijn zelfs mensen die speciaal voor het theater een weekend naar Londen gaan. Uiteraard kun je ook een museum bezoeken, want Londen heeft er enorm veel.

Er zijn veel restaurants in Londen en ook kun je naar talloze uitgaansgelegenheden gaan. En uiteraard zijn er erg veel hotels in alle prijsklassen waar je kunt verblijven tijdens een weekend in Londen. Je kunt het beste de hotels met elkaar vergelijken.

Afbeelding: Flickr account bortescritisan

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020