Excite

Geniet van Spanje in hotels in Valencia

Valencia is één van de allermooiste steden in het warme Spanje. Je vindt hier geschiedenis, maar ook veel moderne elementen. Bovendien is dit echt een stad waar de Spaanse cultuur nog leeft. Dit zorgt bij elkaar voor een heel bijzonder resultaat en maakt Valencia tot een stad die je echt eens gezien moet hebben. Dat geldt voor de bezienswaardigheden, zoals de San Nicolas kerk, de kathedraal, het treinstation en The City Hall, maar ook de verschillende pleinen. Hoe je Valencia het best bekijkt? Vanuit de beste hotels natuurlijk!

Een mooie aanrader op een gunstige locatie is Tryp Oceanic. Dit hotel heeft panoramische liften en een prachtig buitenzwembad. Ook de fitnessruimte en het terras zijn plekken waar je graag tot in de kleine uurtjes verblijft. Aan de innerlijke mens is ook gedacht: ’s morgens kun je genieten van een lekker ontbijtbuffet, terwijl je ’s avonds aanschuift in het restaurant, waar vooral mediterrane gerechten worden geserveerd. Wil je een avondje uit? Het hotel ligt op slechts 500 meter afstand van een Formule 1 circuit!

In de meest trendy wijk van Valencia vind je dan nog Confortel Aqua 3, een lxue hotel dat haar bezoekers tal van voorzieningen biedt. Gratis wifi, flatscreentelevisies op de kamers, gratis water en opladers voor mobiele telefoons: het zijn zomaar een paar van de services. In vorm blijven kun je hier ook, in het fitnesscentrum of de bowlingbaan. Die laatste ligt direct naast het hotel, in het winkelcentrum.

Afbeelding: Flickr account olibac

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020