Excite

Genieten in Botticelli Maastricht hotel

Botticelli Maastricht hotel is geen groot hotel. Er zijn in totaal achttien tweepersoonskamers en deze zijn verdeeld over twee panden. Het hotel heeft een authentieke stijl, wat betekent dat alles zoveel mogelijk in de stijl wordt gehouden van de oude Italiaanse Renaissance. Het hotel heeft dan ook alles wat je van een sfeervol hotel kunt verwachten en je zult zeker het idee hebben dat je op vakantie bent.

Alle kamers hebben een badkamer of douche. Ook is er een DVD-speler en een minibar. De kamers bieden genoeg luxe, zodat je heerlijk kunt ontspannen en natuurlijk hebben ook de kamers een authentieke stijl die doet denken aan de Italiaanse Renaissance. Ook is er draadloos internet aanwezig, handig voor de mensen die toch voor zaken in het hotel zitten. Elke morgen is er een royaal ontbijtbuffet, met lekkere broodjes, verschillende kazen en talloze warme en koude gerechten. In het Botticelli hotel heb je het allemaal!

Wil jij verblijven in Botticelli Maastricht hotel? Zorg dat je op tijd boekt! Het is een geliefd hotel, dus de kans dat het vol zit is vrij groot. Ook de ligging van het hotel is ideaal: je hebt de winkels, cafés en restaurants van Maastricht op loopafstand. Ideaal dus voor een leuke stedentrip naar de Limburgse hoofdstad!

Afbeelding: Flickr account peterkoeves

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020