Excite

Genieten tijdens je verblijf in hotels in Sauerland

Goedkoop Sauerland bezoeken kan prima. Maar wist je dat goedkoop en goed ook samen gaan in deze prachtige omgeving? De hotels in Sauerland zijn tot in de puntjes verzorgd én bieden je veel meer dan je misschien zou verwachten. Zeker als je bedenkt dat een kamer hier maar een paar (soms letterlijk) tientjes kost.

Een mooi voorbeeld hiervan is het Landhotel Waldwinkel. Dit hotel heeft vier sterren en ligt midden in de natuur. Het hotel heeft maar liefst 65 kamers, die standaard in ieder geval voorzien zijn van tv, telefoon, badkamer en toilet. Bovendien heeft het hotel nog een aantal andere faciliteiten, zoals een zwembad en een sauna én prachtig uitzicht over de bergen van Sauerland. Ook kun je nog een bezoekje brengen aan het bijbehorende wellness center, waar je bijvoorbeeld van het solarium gebruik kunt maken.

Een andere aanrader is het Welcome Hotel Meschede. Dit hotel heeft eveneens vier sterren en is met recht een luxe hotel te noemen. De kamers beschikken allemaal over minibar, tv, badkamer, radio en telefoon. Het uitgebreide restaurant verwerkt regionale- en seizoensproducten vaak tot de meest heerlijke gerechten. In de bar kun je gebruik maken van de kegelbaan en als je liever voor wat ontspanning gaat, dan kies je gewoon voor de wellness ruimte. Hier heb je onder meer een fitnessruimte, een sauna en een belevenisdouche. Ook het solarium is hier gratis te gebruiken. Tegen betaling kun je je bovendien laten masseren of een schoonheidsbehandeling ondergaan.

Afbeelding: Flickr account Axel Schwenke

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020