Excite

Genieten van de mooiste hotels in Singapore

Singapore is één van die landen waar je echt een keer geweest zou moeten zijn. Het ligt niet om de hoek, dus vliegtickets kunnen prijziger zijn dan bijvoorbeeld naar Frankrijk, maar die zijn de investering ook zeker wel waard. Singapore kan ook een heel luxe bestemming zijn, dus als je toch je reis aan het plannen bent, laat je dan meteen verrassen door de uitgebreide hotels die hier te reserveren zijn!

Een echte aanrader is bijvoorbeeld Mandarin Orchard Singapore. Dit hotel heeft een buitenzwembad en biedt bovendien ook nog eens bekroonde keukens. Alle kamers hebben een eigen badkamer, tv en een bureau. Bovendien vind je in dit hotel een fitnesscentrum en een tennisbaan waar je gebruik van kunt maken. Zelfs een winkelcentrum is hier gevestigd! Het hotel is goed bereikbaar via openbaar vervoer.

Een andere aanrader is het Marina Mandarin Singapore hotel. Dit hotel ligt op een mooie locatie in de stad. Je kunt vanaf hier makkelijk naar de winkels, maar ook naar tal van bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het reuzenrad, de Esplanade en het Merlion. Het hotel beschikt over een bijzonder zwembad: dit is niet gevuld met gewoon water, maar met mineraalwater. Alle kamers hebben onder meer een eigen flatscreen tv en een bureau. Eten kan lekker in het restaurant in het hotel. Hier worden de Italiaanse en de Kantonese keuken geserveerd. Bovendien is er een internationaal buffet verkrijgbaar.

Afbeelding: Flickr account digitalpimp

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020