Excite

Genieten van een vakantiehuis in de Ardennen

Wanneer je even wil ontsnappen aan het gejaag in Nederland kies je voor een vakantie in de prachtige Ardennen. Dit ongerepte natuurgebied spreidt zich uit over delen van Wallonië in België, Luxemburg en Frankrijk. Vanuit Nederland ben je er met de auto in no-time. Het biedt daarentegen wel een heel andere omgeving dan je in ons land vindt.

De Ardennen staan bekend om hun natuurschoon. Uitstrekte bossen, diepe ravijnen en snel stromende riviertjes. Om optimaal van de rust of juist de wildernis te genieten is een vakantiehuisje midden in de Ardennen de beste keuze. Door de grote verscheidenheid van het gebied zijn de mogelijkheden hier bijna oneindig.

Op internet zijn vele aanbieders van vakantiehuisje in de Ardennen te vinden. Bedenk goed wat je zoekt in de Ardennen voor je een keuze maakt. Er zijn vakantiehuizen in de bewoonde wereld, zoals in het plaatjes Spa, bekend van het bronwater. Hier zit je dichtbij de voorzieningen en ben je verzekerd van een ontspannen vakantie.

Echte natuurliefhebbers kunnen terecht in de vele chalets die de Ardennen rijk zijn. Wandelroutes beginnen letterlijk voor je deur en met de mountainbike fiets je zo de bergen op of de dalen in. Ook chalets zijn vaak van alle gemakken voorzien. Wat je ook zoekt, in de Ardennen vind je altijd een vakantiehuis dat bij je past.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Dykam

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020