Excite

Genieten van een zalige vakantie in Italië!

Wie geen zin heeft om in eigen land te blijven en eens iets anders wil zien dan Spanje kan zijn koffers pakken voor een heerlijke vakantie in Italië!

Italië is een vakantieland bij uitstek, dat is aan alles te merken. Prachtige steden, veel natuur, een enorme historie en veel bezienswaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld de toren van Pisa met een bezoekje vereren, of naar het Pantheon gaan.

Ook voor eten zit je in Italië goed. Heerlijke versgemaakte pizza’s of het wereldberoemde ijs. Allemaal dingen die je zeker een keer geproefd moet hebben tijdens je bezoek aan Italië. En of je nu gaat kamperen, een hotel induikt of een kamer huurt bij particulieren, overal zie je dat men gastvrij en vriendelijk is.

Ga tijdens je bezoek aan Italië ook zeker even naar de lokale markten waar je verse vis en fruit kunt kopen. Absoluut de moeite waard! Een bezoek aan Sicilië is ook zeker aan te raden, ook hier kun je genieten van schitterende omgevingen en prachtige steden. Uitgebreide winkelstraten of juist een lokale boetiek bezoeken: je hebt hier volop mogelijkheden.

Heb je geen zin in een actieve vakantie? Italië is ook het land bij uitstek om aan een hagelwit strand lekker te gaan zonnen of dat ene boek wat al weken ligt te wachten nu eens op je gemak uit te lezen.

Ga je met de auto, stel je dan wel op de hoogte van de verkeersregels en gebruiken in Italië. Dat kan je uiteindelijk veel geld besparen!

Afbeelding: Flickr account RaSeLaSeD - Il Pinguino

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021