Excite

Genieten van luxe hotels in Dubai

Logeren in stijl is geen probleem in Dubai. De keuze aan luxe hotels en resorts is groot. Kies voor een trendy stadshotel, een hotel met internationale faam of een woestijnresort, en laat je verwelkomen door gastvrijheid met allure.

Het wereldberoemde hotel Burj al Arab, met maar liefst zeven sterren, is wellicht de meest luxe overnachtingplaats van allemaal. Het bijzonder vormgegeven hotel is gebouwd op een kunstmatig eiland, en wordt omringd door het helderblauwe water van de Arabische Gol.

Burj al Arab vertegenwoordigd op symbolische wijze de stad, en heeft een eigen toegangsweg. Wil je helemaal in stijl arriveren, reserveer dan een Rolls Royce of een helikopter. Ga ook zeker lunchen of dineren in restaurant Al Muntaha, op de hoogste etage van het hotel.

In het designhotel The Address zal het je ook aan niets ontbreken. Dit hotel ligt tegenover de Burj Khalifa, een van de hoogste torens ter wereld. Ernaast vind je de indrukwekkende Dubai Mall, een van de grootste winkelcentra die er zijn. Het hotel beschikt over heerlijke tuinen en een riant zwembad, waar je bij kunt komen na een drukke dag in de stad.

Een unieke overnachting beleef je in het luxe woestijnresort Al Maha. In een oase in de woestijn, op ongeveer 50 kilometer afstand van de bewoonde wereld slaap je in een suite die de sfeer ademt van een authentieke bedoeïentent. Het resort is een wereld op zich, tussen de eindeloze zandduinen in de uitgestrekte woestijn.

Afbeelding: Flickr, user Britrob

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020