Excite

Genieten van Spanje: vluchten naar Valencia

Spanje op haar best zien, dat doe je natuurlijk in een stad als Madrid. Maar als je geen zin hebt in standaard bestemmingen, dan is een vlucht boeken naar Valencia een veel beter idee. Valencia is de hoofdstad van de provincie Valencia en is de op twee na grootste stad van het land. Je hoeft dus ook zeker niet bang te zijn dat je je hier gaat vervelen. Dit wordt nog versterkt door het feit dat Valencia aan de Middellandse Zee ligt: beter kan het niet!

Vluchten naar Valencia zijn meestal rechtstreeks. Dat is ideaal, want het scheelt je heel veel reistijd. Natuurlijk heb je ook altijd de mogelijkheid om met de auto te gaan, maar daarvoor is het eigenlijk net wat te ver; tegen de tijd dat je én aangekomen én uitgerust bent, kun je je bijna alweer klaar maken voor vertrek. Een vlucht boeken is dus een veel beter idee. Zeker als je je bedenkt dat dat tegenwoordig niet zoveel meer kost. Daar kun je met de auto nooit tegenop!

Het klimaat van Valencia is echt een van haar sterkste punten. De zomers zijn er lekker warm en de winters heel erg mild. Bovendien is het weer hier veel gelijkmatiger, in tegenstelling tot het weer in bijvoorbeeld Madrid. Er valt maar weinig regen in Valencia en als het valt, dan is het vaak in een relatief kort tijdsbestek. De kans dat je dat net in je vakantie treft is niet zo heel erg groot, dus daar hoef je niet bang voor te zijn!

Afbeelding: Flickr account olibac

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020