Excite

Genieten van top hotels in Portugal

Portugal is één van die landen waar je echt eens geweest moet zijn. En als je dan toch gaat, dan kun je net zo goed kiezen voor een mooi, luxe en natuurlijk gastvrij hotel. Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om een paar prachtige opties voor je op een rijtje te zetten. Van deze keuzes zul je zeker geen spijt krijgen!

Als eerste hebben we Hotel Aviz in Lissabon. Dit hotel stond hoog op het verlanglijstje van veel beroemde sterren, zoals Eva Peron en Frank Sinatra. Het interieur is nog volledig in klassieke stijl, maar de faciliteiten zijn erg modern. Zo is hier vanzelfsprekend wifi en kunnen de bezoekers gebruik maken van lekkere zachte badjassen, slippers en de gratis luxe toiletartikelen. Voor de broodnodige ontspanning ga je naar de sauna of het stoombad in het hotel. Het hotel ligt een kwartiertje lopen van het centrum.

Een andere uitstekende optie is Tivoli, eveneens in Lissabon. Dit is een superchic hotel dat midden in het centrum van de stad ligt. Het hotel is voorzien van een bar op het dak, dat je een schitterend uitzicht geeft over de stad. Bovendien heeft het hotel een lekker buitenzwembad, waar je jezelf een beetje in vorm kunt houden. Voor dat laatste kun je natuurlijk ook de fitnessruimte gebruiken. Heb je geen zin om op het strand te liggen, maar wil je wel een beetje bruin worden? Dan biedt het solarium je precies wat je zoekt. Tot slot: de massages in dit hotel zijn pure verwennerij.

Natuurlijk zijn dit nog maar een paar van de hotels die in Portugal te vinden zijn; er zijn er natuurlijk honderden, of misschien zelfs duizenden. Als je zoekt naar een fijn hotel, lees dan vooral ook ervaringen van anderen. Zij geven je een meer objectieve indruk van een hotel en daar kun je mooi je voordeel mee doen!

Afbeelding: Flickr account Jsome1

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020