Excite

Geweldige Bodrum vakantie

Bodrum is een kleine, populaire badplaats in Turkije. Ongeacht het jaargetijde, in Bodrum is het altijd lekker weer. Het is dan ook een geliefde winterbestemming . Wat is er nu fijner dan lekker op het strand liggen als het in Nederland vriest? Bodrum is uitermate geschikt voor een zon, strand en zee vakantie. Daarnaast is Bodrum een prachtige stad, met voor ieder wat wils.

Bodrum staat vooral bekend om de vele uitgaansgelegenheden. Het is een bruisend stadje. Daarnaast zijn er veel heerlijke restaurants en bars. Overdag kun je op een van de vele prachtige stranden van Bodrum relaxen.

De mogelijkheden om te overnachten zijn zeer divers. Je kunt kiezen voor een appartement, hotel of studio. Je zou zelf een accommodatie kunnen boeken en een vlucht, maar gemakkelijk en nog goedkoop ook is om een gehele reis te boeken. Dus een vliegticket inclusief overnachting en vaak ook nog ontbijt.

Voor circa 350 euro zit je een dikke week in Bodrum. Bijvoorbeeld Hotel Magnific, Op de website van Neckerman wordt dit hotel aanbevolen. Tevens vind je hier andere accommodaties die als uitstekend zijn beoordeeld. De beoordelingen zijn opgesteld aan de hand van ‘ervaringsdeskundigen’: mensen die er verbleven zijn.

Ook bij Sunweb, Arke, Corendon of Jiba boek je goedkope vakanties naar Bodrum. Op deze websites is te lezen dat je in Gümbet moet verblijven, als je je vakantie graag doorbrengt in een plaats met veel uitgaansgelegenheden. Houd je meer van een wat rustiger omgeving, dan zijn de plaatsen Bitez, Turgutreis, Gündogan, Türkbükü en Torba perfecte vakantiebestemmingen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Robin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021