Excite

Gezellig Antwerpen

Antwerpen heeft veel bezienswaardigheden. Er zijn oude gebouwen, waardoor de stad een sfeervolle uitstraling heeft. Het is leuk om gewoon rond te dwalen in de stad. Vooral bij de Grote Markt vind je veel historische gebouwen die de moeite waard zijn. Er zijn ook een aantal terrasjes hier, zodat je op een hele leuke plek kunt zitten.

Absoluut een aanrader is om met de trein naar Antwerpen te gaan. Je komt dan namelijk aan in een prachtig treinstation, waar je zeker je ogen zult uitkijken. Je kunt natuurlijk ook even naar het treinstation gaan als je niet met de trein naar de stad bent gegaan. Het is zeker de moeite waard om te bekijken.

Vlakbij het treinstation vind je Zoo Antwerpen, de oudste dierentuin van België. Je kunt er veel dieren vinden en het is een leuke trip om met de kinderen heen te gaan. Antwerpen heeft behalve de dierentuin nog meer leuke dingen waar je heen kunt gaan. Zoals bijvoorbeeld de vele musea die de stad rijk is. Sommige ervan zijn ook zeker de moeite waard om met de kinderen te bekijken.

Antwerpen is ook zeer geschikt om te gaan shoppen. De vele winkels zijn een must voor mensen die graag winkelen. Er zijn niet alleen bekende winkels, maar ook veel boetiekjes met speciale spullen. Je zult geheid slagen in Antwerpen.

Afbeelding: Flickr account faceme

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019