Excite

Gezellig familiefeest: Het Feest van Sinterklaas

Het is weer bijna sinterklaasavond en dus is het ook weer tijd voor het Feest van Sinterklaas. Dit feest wordt inmiddels al tien jaar gevierd en is door de jaren heen uitgegroeid tot een spektakel waarbij de verjaardag van de goedheiligman door de hele familie gevierd kan worden!

Het Feest van Sinterklaas wordt dit jaar in Ahoy gehouden, op 28 en 29 november. Aan het feest werken verschillende artiesten mee. Zo wordt het feest natuurlijk weer gepresenteerd door Ernst & Robbie en treden onder andere HIT!, Zirkus Zirkus, XMIX, Abby en Kathleen op. Die laatste zal onder andere haar eerste solo single, Zumba Yade, ten gehore brengen.

Natuurlijk komt Sinterklaas dit jaar zelf ook weer langs, met zijn trouwe paard Amerigo. In totaal worden er vier shows gegeven, twee op zaterdag 28 november en twee op zondag 29 november. De shows beginnen om tien uur en om half twee.

Inmiddels hebben al meer dan 400.000 mensen met volle teugen van de shows genoten, dus dat belooft ook voor dit jaar weer veel goeds.

Kaartjes kun je via internet kopen of door te bellen naar telefoonnummer 0900-1010 2020. De kaartjes zijn al verkrijgbaar vanaf €19,50. Daarnaast zijn er plaatsen voor €22,50, €26,50 en €32,50 verkrijgbaar. Bovenop deze kaartjesprijs komen nog servicekosten. De show duurt anderhalf uur. Tijdens de show is er geen pauze, dus zorg ervoor dat je genoeg eten en drinken bij je hebt, zodat je geen seconde van dit gezellige spektakel hoeft te missen!

Afbeelding: Flickr account mararie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020