Excite

Gezellig Limburg

Limburg is een bijzondere provincie. Je vindt er veel leuke steden, zoals bijvoorbeeld Maastricht, Roermond, Venlo en Valkenburg. Ook heb je er het drielandenpunt, waar Nederland, Duitsland en België samenkomen. Het is een bekende bezienswaardigheid van Nederland. En omdat Limburg zo dichtbij Duitsland en België ligt, kun je tijdens een vakantie in de provincie ook gemakkelijk een dagje naar het buitenland.

Er zijn prachtige natuurgebieden in Limburg. Je vindt er veel bosrijke omgevingen, veel heuvels en er zijn ook aardig wat grotten te vinden (zoals bijvoorbeeld in Valkenburg of Maastricht). Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden in de provincie. Tevens zijn er leuke plekken waar je heen kunt gaan voor een trip, zoals bijvoorbeeld het nieuwe Gaia Dierenpark.

Limburg kent gezellige festivals, zoals bijvoorbeeld Pinkpop en Bospop, waar jaarlijks veel mensen op afkomen. Ook is er natuurlijk altijd veel sfeer tijdens carnaval, hét feest van Limburg en waar iedereen maar wat graag van geniet. Overal zijn er dan leuke optredens en is er veel gezelligheid en sfeer te vinden.

Limburgis een prima provincie, met vriendelijke mensen en een fijne, gezellige sfeer. Je kunt er goed heen voor een weekendje weg. Zelfs een vakantie is prima vol te houden in Limburg. Je bent toch in eigen land tijdens je vakantie, maar het voelt toch aan als het buitenland. Al die dingen maken Limburg toch wel heel erg bijzonder.

Afbeelding: Flickr account peter_koevers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020