Excite

Gezellig, minibus huren!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dat geldt zeker als het gaat om vakanties. Het is dan ook dolle pret om met een hele groep op vakantie te gaan. Of het nu vrienden zijn of familieleden: des te meer, des te leuker. Maar hoe ga je met z’n allen op reis? Een minibus huren zou een heel goed idee kunnen zijn!

De meeste minibusjes zijn geschikt voor acht tot tien personen. Afhankelijk van de grootte van de groep, kun je er natuurlijk meerdere huren. Het is wel even opletten dat je genoeg chauffeurs hebt. Een per minibusje is echt te weinig, want je wilt af en toe ook wel eens wisselen. Tenzij je natuurlijk alle tijd hebt, dan stop je gewoon met de hele groep!

In principe is het huren van een minibus hetzelfde als het huren van een auto. Het is verstandig om de wagen goed na te kijken voor je de overeenkomst tekent. Geef eventuele schades direct aan op het formulier, zodat deze je later niet in rekening kunnen worden gebracht.

Zorg er verder voor dat je op de hoogte bent van alle regels die gelden. Er is niets zo vervelend dan in een vreemd land rijden, pech krijgen of betrokken raken bij een ongeluk, en niet weten wat je moet doen. Als je de taal niet machtig bent, zorg dan in ieder geval dat je op de hoogte bent van de regels en de gebruiken. Daarmee kun je een hoop ellende voorkomen!

Afbeelding: Flickr account beatboxbadhabit

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021