Excite

Gezellige hotels in Luik

Luik heeft erg veel hotels, zodat je genoeg keuze hebt om te overnachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Hotel Husa De La Couronne, dat midden in het historische centrum ligt? Het hotel is in 2008 volledig vernieuwd en biedt dus voldoende comfort voor de gasten. Ook een leuk hotel is Ramada Plaza Liège City Center, dat aan de oevers van de Maas ligt. Je kunt naar het centrum van Luik lopen.

Ook in de omgeving van Luik vind je talloze hotels. Er is namelijk veel te doen in de buurt, zoals prachtige fietstochten in de natuur. Je kunt bijvoorbeeld naar Living Hotel. Het hotel ligt op ongeveer tien kilometer afstand van Luik. Je bent weg van alle drukte van de stad en hebt vooral veel rust, maar het is ook gemakkelijk om een uitstapje naar Luik te maken. Park Hotel Kelmis ligt in het plaatsje Kelmis, vlakbij de Ardennen. Je kunt vanaf dit hotel de natuur in, maar ook uitstapjes maken naar steden als Luik en Maastricht.

Je hebt dus verschillende keuzemogelijkheden. Wil je liever in Luik overnachten of erbuiten? Alles is mogelijk. Vergelijk de verschillende prijzen wel goed met elkaar. Het is immers zonde als je achteraf ontdekt dat een ander hotel een stuk voordeliger was.

Afbeelding: Flickr account smittenkittenorig

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020