Excite

Gezellige hotels in Renesse

Wil jij ook overnachten in Renesse? De badplaats heeft genoeg hotels waar je uit kunt kiezen. Veel hotels zijn gelegen aan het strand, maar je kunt ook wat verder van de zee een hotel hebben. In de omgeving zijn veel fietsmogelijkheden.

Eén van de hotels in Renesse is bijvoorbeeld Badhotel Renesse. Het is gelegen op loopafstand van het strand en aan de rand van het centrum. Hierdoor heeft het hotel een ideale ligging. Ook leuk is Hotel de Logerij Renesse. Dit hotel ligt op loopafstand van zowel het strand als het centrum. Er is een fietsenhuur aanwezig en je kunt er verschillende fietstochten vinden. Leuk dus als je lekker actief wilt zijn tijdens je verblijf in Renesse.

Hotel 't Klokje Renesse biedt genoeg luxe voor de bezoekers. Er is een binnenzwembad, een fitnessruimte en een prima restaurant. Ook is het gelegen op loopafstand van het strand en de binnenstad waar veel gezellige cafés zijn. Ook in Hotel de Zeeuwse Stromen Renesse heb je veel luxe. Er is zowel een binnen als een buitenzwembad. Ook is er een sauna en een Turks stoombad.

Welk hotel je ook kiest in Renesse, er zijn genoeg mogelijkheden. Boek je hotel wel vooraf, want vooral in het hoogseizoen loop je het risico dat alles al is volgeboekt. Kies vooral een hotel uit waar jij een goed gevoel bij hebt! Succes ermee!

Afbeelding: Flickr account flatbag74

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021