Excite

Op zoek naar een goed hotel in Barcelona?

Een goed hotel in Barcelona vind je gemakkelijk op internet. Op booking.com worden namelijk diverse aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je de oordelen van eerdere gasten rustig doornemen. Een verblijf dat uitloopt op een deceptie kan zo zeker voorkomen worden.

Barcelona: Spaanse kuststad

Barcelona ligt in het noordoosten van Spanje en heeft plusminus een miljoen inwoners. Deze Spaanse metropool is al jaren zeer geliefd bij toeristen en daarom zijn er ook veel hotels te vinden in deze stad. Om je verblijf in een Barcelona tot een succes te maken is het dan ook raadzaam om even de tijd te nemen bij het zoeken naar een geschikt hotel. Hier worden alvast enkele opties besproken.

Goede hotels in Barcelona

De appartementen van Hotel Palauet Tres Torres zijn stijlvol en modern ingericht en voorzien van onder meer airconditioning en een eigen badkamer. Op slechts honderd meter van deze accommodatie ligt een metrostation en van daaruit ben je ongeveer tien minuten in het prachtige stadscentrum.

Het stijlvolle Hotel Casa Camper ligt middenin het centrum van Barcelona. Iedere kamer van dit hotel heeft een eigen woonkamer en daarnaast is er elk uur van de dag een gratis buffet beschikbaar. De befaamde Gotische wijk ligt bovendien op loopafstand.

In een imposant modernistisch gebouw is het Hotel Circa 1905 gehuisvest. De hotelkamers zijn onder meer voorzien van airconditioning gratis wifi en zijn klassiek ingericht. Veel bezienswaardigheden zijn in de nabije omgeving van de accommodatie te vinden, maar de receptionisten geven daarnaast graag informatie over deze Spaanse kuststad.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021