Excite

Goede accommodatie in Andorra

Andorra is een kleine staat tussen Spanje en Frankrijk, waar het is gelegen in de Pyreneeën. Veel mensen komen erheen om te profiteren van het taxfree shoppen. Andorra is dan ook bij uitstek geschikt voor een dagje winkelen tijdens je vakantie. Koop dat ene luchtje of de dure apparatuur die je altijd al wilde hebben. Het is hier namelijk stukken goedkoper.

Buiten winkelen kun je ’s zomers naar Andorra komen voor een heerlijke zonvakantie. Het klimaat is wat gematigder dan in buurlanden Spanje en Frankrijk, maar de zon schijnt er vaak en je kunt prachtige bergwandelingen maken. In diezelfde bergen kun je ’s winters genieten van een wintersportvakantie. Kom snowboarden of skiën en geniet van wat de Pyreneeën je te bieden hebben.

Een hotel vinden in Andorra is eenvoudig. De staat mag dan klein zijn, het aanbod in accommodatie is groot. Er zijn meer dan 300 hotels te vinden, variërend van zeer chic tot zeer eenvoudig. Er is dus voor iedereen wel wat te vinden. Je kunt zelfs je eigen tent meenemen en deze opzetten op een van de campings die Andorra rijk is. Van het echte bergleven genieten doe je in een originele berghut.

Veel hotels bieden talloze extra’s tijdens je verblijf. Zo hebben veel hotels een sauna, zwembad, fitnessruimte, spa, sportfaciliteiten, tuinen en crèches. De staat is veel bezig om het toeristen naar de zin te maken, en dat merk je. Serveer dus ook alvast je kamer in Andorra, en kom komende zomer of winter naar deze bijzondere ministaat.

Afbeelding: Flickr, lorentey

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020