Excite

Goedkoop een auto huren in Arnhem

Een auto brengt je veel vrijheid. Ook als je er zelf geen hebt, dan kun je er eentje huren. Wil je goedkoop een auto huren in Arnhem, dan hebben wij een aantal handige adresjes voor je.

Korting sites

Als je gaat voor veel korting, dan kun je terecht op Groupon.nl. Groupon.nl is een site die hard groeit en steeds meer producten met veel korting aanbiedt. Autohuur hoort daar tegenwoordig ook bij. Ook Sweetdeal.nl is een dergelijke site die veel kortingen biedt op autohuur.

Verhuurbedrijven

Natuurlijk kan het ook zijn dat je veel liever bij een 'echt' verhuurbedrijf huurt. Dan kun je bijvoorbeeld naar HolidayAutos.nl gaan. Daar kun je 24 uur per dag boeken. Je krijgt vrij snel een bevestiging van deze boeking zodat je zeker weet dat de auto ook daadwerkelijk voor jou wordt gereserveerd. Ook bij 123auto-huren.nl kun je terecht voor een mooie huurauto. Je betaalt iets meer bij de grotere namen, Europcar en Autorent. Aan de andere kant kun je daar wel weer mooie aanbiedingen vinden die kleinere bedrijven vaak niet kunnen aanbieden.

Groene auto huren

Bij sommige verhuurbedrijven is het ook mogelijk om een groene auto te huren. Dat is zeker aan te raden. De huurkosten zijn vaak gelijk of iets lager, maar het rijden is natuurlijk veel voordeliger. Een groene auto verbruikt immers veel minder brandstof. Bovendien is het veel beter voor het milieu, ook niet geheel onbelangrijk. Een win-win dus! Huur je een elektrische auto? Vergeet dan vooral niet om regelmatig de auto op te laden.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021