Excite

Goedkoop een auto huren in Groningen

Een auto voor de deur is erg praktisch, maar helaas ook erg duur. Vaste lasten als wegenbelasting en verzekering zijn vaak het probleem nog niet eens. Maar de stijgende autoprijzen en de kosten voor het onderhoud maken het een erg dure grap. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om af en toe een auto te huren. Je betaalt alleen de huur en de benzine en hebt altijd een nieuw model auto. Maar natuurlijk zijn er behoorlijke verschillen in de prijzen van verschillende autobedrijven. Waar kan je goedkoop een auto huren in Groningen?

Goedkoop achter het stuur bij Stuur

Wellicht het bekendste (budget-)autoverhuurbedrijf van Groningen is Stuur autoverhuur. Dankzij de lage prijzen is dit al jarenlang een vertrouwd adres van zowel stadjers als studenten. Of je nu op zoek bent naar een kleine auto of een bedrijfswagen, bij Stuur helpen ze je graag verder. Voor 20 euro per dag huur je al een Kia Picanto, waarmee je 150 kilometer vrij mag rijden. Heb je iets groots te verhuizen, dan huur je een Citroën Jumper met laadklep voor 105 euro per dag.

Voordelig op weg met Doesburg Autoverhuur

Natuurlijk is Stuur niet de enige optie in Groningen als je op zoek bent naar een goedkope huurauto. Ook de prijzen van Doesburg Autoverhuur zijn uiterst concurrerend, vooral op het gebied van bedrijfswagens. Zo rijd je al weg in een Volkswagen Caddy voor 38 euro per dag. Mocht je slechts tijdelijk een verhuiswagen nodig hebben, dan kun je er overigens ook voor kiezen om de auto slechts voor een dagdeel te huren. Dat is natuurlijk vooral handig als je snel even iets binnen de stad wilt verhuizen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021