Excite

Zo kun je goedkoop een auto huren in Rotterdam

Een stad als Rotterdam heeft alles. Dat is handig, want dat betekent dat je als inwoner minder zelf hoeft te hebben. Op het platteland zou het bezit van een auto bijvoorbeeld veel belangrijker zijn dan in een stad als Rotterdam. Want dan grijp je gewoon terug op onze tips om goedkoop een auto te huren in Rotterdam!

Veel verhuurbedrijven

Goedkoop een auto huren in Rotterdam is vrij eenvoudig, omdat er veel aanbod is. Via Sixt.nl kun je bijvoorbeeld al vanaf € 22 per dag een auto huren. Die auto kun je online regelen en staat klaar op het moment dat jij hem nodig hebt. Lekker praktisch dus. Bovendien kun je de auto ook weer in Rotterdam inleveren. Sixt heeft verschillende vestigingen in deze prachtige havenstad, dus er zit er altijd eentje bij je in de buurt. Via Nooteboom.eu kun je ook voordelig een auto huren; vanaf € 26 per dag. Hier kun je terecht voor personenauto's, maar ook voor bedrijfswagens.

Wel goed opletten!

Als je een auto wilt huren, let dan wel heel goed op wat je precies ondertekent. Controleer de auto ook uitvoerig voor je hem meeneemt. Doe je dat niet en kom je er thuis achter dat er een krasje op zit, dan draai jij daar voor op. Tenzij je dit vooraf had aangegeven of het al bekend was bij het verhuurbedrijf. Dit laatste is natuurlijk moeilijk te controleren en als je het slecht treft, zal er meteen al gezegd worden dat het niet bekend was. Een controlerondje kan je veel ellende besparen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021