Excite

Goedkoop Engeland ontdekken

Een vakantie in Engeland kan ook met een klein budget . Op internet staan allerlei tips om goedkoop naar Engeland te reizen per veerboot, vliegtuig of trein, voordelige hotels, uit eten voor een prikkie gratis musea en nog meer. Voor leuke tips voor een goedkope vakantie in Engeland kun je kijken op surprisetickets.nl.

Wil je de tarieven voor vliegen naar Engeland van zowel de lijndienst als de low cost maatschappijen vergelijken? Ga dan naar grote vliegticketspecialisten als cheaptickets.nl en vliegtickets.nl. Deze hebben als eerste alle aanbiedingen en je hebt meteen een overzicht van alle voor jouw relevante airlines.

Soms is het goedkoper om een fly& drive (vliegticket en huurauto) te boeken. Kijk hiervoor op expedia.nl. Bij Expedia heb je vaak al een fly& drive vanaf circa 225 euro. Je kunt ook per boot naar Engeland met een je eigen auto, meer informaties over de verschillende veerboten die naar Engeland varen, vind je op internet. Zo heb je een veerboot naar Dover, Hull of Newcastle en kun je vertrekken vanuit IJmuiden, Rotterdam, Calais of Zeebrugge.

Tot slot kun je goedkoop naar Engeland met de trein. Een retour naar Engeland (Londen) boek je vanaf 99 euro bij NS Hispeed. Ook het Engeland zelf laat zich perfect per trein ontdekken. Kijk voor informatie en tips over treinreizen door Engeland op bijvoorbeeld surprisetickets.nl.

Eenmaal in Engeland, heb je nog een verblijfplaats nodig. Op het platteland zijn vaak leukste hotels voor kleine prijzen. Verder zijn Expedia en Hotels.com goede websites om een beeld te krijgen van het hotelaanbod in heel Engeland.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Visentico Sento

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021