Excite

Lekker budget: slapen in een goedkoop hostel in Amsterdam

Een vakantie kan behoorlijk wat kosten, maar het is niet waar dat je altijd maar veel moet betalen om een leuke vakantie te hebben. Een uitje binnen Nederland kan ook heel leuk zijn. Boek eens een goedkoop hostel in Amsterdam en laat je verrassen door de hoofdstad van Nederland, die jaarlijks weer miljoenen toeristen weet te trekken.

Dichtbij het centrum

Een goedkoop hostel in Amsterdam centrum is Hostel The Globe Centre. Dit hostel ligt in de buurt van 'de Wallen' en het centrum is slechts een paar minuutjes lopen. Je bent dan ook binnen no time bij bezienswaardigheden als De Dam, de bloemenmarkt, de verschillende winkelstraten en natuurlijk coffeeshops. Het hostel is modern ingericht en ziet er netjes uit. Groepen zijn toegestaan, er is een restaurant en er is zelfs een spelletjeskamer. Voor de workaholics of internetliefhebbers is er ook wifi beschikbaar. Een kamer in dit hostel boek je al vanaf een paar tientjes per nacht. De exacte prijs is afhankelijk van de periode waarin je op vakantie wilt.

Heart of Amsterdam

Een stukje Hollywood in het hartje van Amsterdam: wat wil je nog meer? Dat is precies wat je krijgt als je een kamer boekt in hostel Heart of Amsterdam. Dit hostel ligt in het centrum van de stad en je hebt dus alle bezienswaardigheden binnen loopafstand. De kamers zelf zijn ingericht in Hollywood-stijl en hebben aparte thema's, zoals de Godfather, Lord of the Rings en Star Wars. Daarnaast krijg je in dit hostel onder meer gratis een kaart of informatie over de stad.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021