Excite

Vind een goedkoop hotel in Amsterdam Centrum

Amsterdam is een populaire stad. Niet alleen onder de inwoners, maar ook onder toeristen uit binnen-en buitenland. Daardoor is Amsterdam een ontzettend bruisende stad waar elke dag wel wat nieuws te beleven is. Tegelijkertijd worden de prijzen van hotelkamers hierdoor behoorlijk opgedreven. Een overnachting in de hoofdstad van Nederland kan dus een behoorlijk dure grap zijn. Wil je niet teveel betalen, zoek dan naar een goedkoop hotel in Amsterdam Centrum!

Hotel Inner: logeren bij het Vondelpark

Misschien wel de goedkoopste keuze in Amsterdam is Hotel Inner, dat vlakbij het Van Gogh Museum en het Vondelpark ligt. Verwacht niet al te veel luxe, maar een goede nachtrust krijg je zeker in dit middelgrote hotel. Vooral wanneer je met een groter gezelschap bent, vallen de prijzen erg mee. Per persoon betaal je voor een vierpersoonskamer namelijk maar € 17,50!

Heerlijk slapen bij Hotel Omega

Ook bij Hotel Omega, wederom gelegen aan het Vondelpark, kunt u heerlijk slapen tegen een verrassend lage prijs. Dit rustieke hotel biedt namelijk een '1 night special' aan voor slechts € 27! En hier krijg je ook nog eens een ontbijt en een stadsplattegrond bij.

Vind een goedkoop hotel in Amsterdam Centrum

Natuurlijk is het bovenstaande maar een kleine greep uit het aanbod van hotels dat Amsterdam rijk is. Wil je zeker weten dat je voor de beste prijs in de hoofdstad slaapt, dan is het vooral aan te raden om goed op internet te kijken. Op websites zoals hotelspecials.nl kun je zelf heel gemakkelijk en snel hotels met elkaar vergelijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021