Excite

Overnacht in een goedkoop hotel in Athene

Overnacht in een goedkoop hotel in Athene en bespaar geld! Athene is best een dure stad, dus het kan verstandig zijn om een goedkoop hotel te vinden en zo geld over te houden voor andere zaken.

 

Natuurlijk wil iedereen het liefst in het historische centrum van Athene overnachten, of misschien vlakbij het centrum. Hier zijn de hotels in het algemeen echter wel wat duurder. Dit komt omdat het geliefde plekken zijn. Zoek je echt een goedkoop hotel? De meeste goedkope hotels vind je in de buurt van het Omonia plein. Ook bij het Nationaal Archeologisch Museum kun je goedkope hotels vinden.

 

Als je wat meer buiten het centrum zit, kun je ook veel goedkope overnachtingsmogelijkheden vinden. Je zult dan met de bus of de metro naar het centrum moeten gaan. Dit werkt in het algemeen best goed, omdat het openbaar vervoer goed geregeld is in Athene. Het kan echter wel voorkomen dat het openbaar vervoer staakt en dan heb je dus en probleem.

 

Goedkoop overnachten kan ook op een camping of in een hostel. Hostels vind je vaak midden in het centrum van de stad je en deelt hier een kamer met anderen. Je betaalt dus niet per kamer, maar per bed. Je kunt je spullen vaak in een kluis bewaren en er zijn gedeelde badkamers die je kunt gebruiken. Overnachten in een hostel kan tevens een leuke manier zijn om andere mensen te leren kennen. Vaak vind je er mensen van alle nationaliteiten. Campings heb je niet in het centrum van Athene, maar wel erbuiten. Als je geen eigen caravan of camper hebt hoeft dit geen probleem te zijn. Er zijn ook campings met stacaravans of vakantiehuisjes.

 

Succes met het vinden van een goedkoop hotel in Athene!

 (photo © Titanas)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020