Excite

Op zoek naar een goedkoop hotel in Dublin?

Een goedkoop hotel in Dublin is via internet zo gevonden. Op verschillende sites worden aanbieders met elkaar vergeleken en je kunt meteen jouw keuze boeken.

Dublin: ofwel Baile Átha Cliath

Dublin is rond het jaar 1000 gesticht door de Vikingen en is tegenwoordig de hoofdstad van Ierland. De stad ligt aan de oostkust van het eiland en staat onder meer bekend om zijn schrijvers en dichters. Maar behalve dat James Joyce de stad vereeuwigde in zijn Ulysses, is Dublin ook de thuishaven van Guinness en zijn er allerlei bezienswaardigheden te vinden in Baile Átha Cliath (de Ierse naam voor Dublin).

Goedkoop overnachten in de Ierse hoofdstad

The Gate Hotel bevindt zich in het centrum van de stad en op vijf minuten lopen van de winkels in Henry Street. De kamers van dit hotel beschikken stuk voor stuk over een eigen badkamer, maar zijn ook voorzien van koffie- en theefaciliteiten.

In het hart van Dublin ligt het Avondale Guesthouse. De belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zijn op loopafstand en de winkelstraten zijn tevens dichtbij. Je kunt overnachten in een van de 30 recentelijk gerenoveerde kamers.

Hotel The Apache ligt buiten het centrum, maar heeft wel een dakterras dat een prachtig uitzicht over de stad biedt. De kamers van dit hotel zijn eenvoudig ingericht en voorzien van gratis wifi.

Hotel Portobello opende voor het eerste in 1793 zijn deuren en biedt tegenwoordig een gastvrijheid in moderne sfeer. Voor dit hotel stopt een bus die naar het centrum van Dublin rijdt. Daarnaast beschikt Portobello over zowel een internationaal georiënteerd restaurant als een traditionele bar.

Boeken op internet

Op diverse sites worden verschillende aanbieders met elkaar vergeleken. Het loont om juist op deze internetpagina's naar een goedkoop hotel in Dublin te zoeken. Een voorbeeld van zo'n vergelijkingssite is Booking.com.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021