Excite

Goedkoop hotel in Gent boeken

Een goedkoop hotel boeken, ja, dat kan op het platteland. Maar ook in grote steden? Of in de hotels in de buurt van belangrijke bezienswaardigheden? Ook dat kan! Het vraagt wel wat slim zoeken, maar wij helpen je graag ver op weg om een goedkoop hotel in Gent te vinden!

 

Als je zelf op zoek gaat via internet, zul je al redelijk snel een goedkoop hotel in Gent tegenkomen. Het is echter makkelijker om gewoon Hotelaanbiedingen.nl te bezoeken. Daar vind je namelijk altijd een actueel aanbod van goedkope hotels in Gent. Die hotels kosten nooit meer dan €30 per persoon, per nacht. Als dat geen goede deal is!

 

Dat zo'n goedkoop hotel in Gent niet direct een slecht hotel hoeft te zijn, blijkt bijvoorbeeld wel bij het boeken van Holiday Inn Gent Expo. Dit hotel heeft maar liefst vier sterren en een zeer gunstige ligging. Als je met de auto komt, dan kun je hier op de ruime parkeerplaats je auto gemakkelijk kwijt. Dit hotel biedt je voor €30 niet alleen een slaapplek, maar ook een gratis hotel. Tegen betaling kun je gebruik maken van WiFi en mag je huisdieren meenemen. Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van telefoon, een minibar, een flatscreen televisie, een broekpers, föhn, koffie en thee, telefoon en een eigen badkamer die volledig is ingericht. Op loopafstand vind je restaurantjes en cafés. Natuurlijk kun je ook een uitstapje maken naar grote steden als Brussel, Antwerpen en Brugge; in het hotel vertelt men je daar graag meer over!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020