Excite

Op zoek naar een goedkoop hotel in Groningen?

Een goedkoop hotel in Groningen is via internet in een mum van tijd gevonden. Op sites als hotelspecials.nl en booking.com worden alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en kun je oordelen van eerdere gasten doornemen. Bovendien kun je het hotel van jouw keuze meteen boeken!

Groningen: gezellige stad in het noorden

Groningen ligt in het noorden van Nederland en heeft ongeveer tweehonderdduizend inwoners. In de stad wonen veel studenten en dat zorgt voor een leuke sfeer. Zo kennen veel kroegen en cafés geen sluitingstijd en is het op de straten in het centrum ook vaak gezellig druk. Maar ook op het gebied van cultuur heeft Groningen veel te bieden: bezoek bijvoorbeeld eens het befaamde Groninger Museum of een van de authentieke Begijnenhofjes.

Goedkope hotels in Groningen

In het centrum van deze bruisende universiteitsstad bevindt zich het Eden City Hotel Groningen. Deze accommodatie beschikt over 93 comfortabele kamers die onder meer zijn voorzien van een bureau en een eigen badkamer. Vanuit het Eden City Hotel ben je zo op de Grote Markt en ook het Groninger Museum ligt op loopafstand.

Het Martini Hotel is een van de grootste hotels van Groningen en ligt tevens in het stadscentrum. In de nabije omgeving van het hotel zijn dan ook veel gezellige eetcafés en restaurant te vinden. Bovendien is de grootste bioscoop van de stad om de hoek gesitueerd. De hotelkamers zijn standaard voorzien van een eigen badkamer.

Het NH Groningen is eveneens te vinden in het historisch centrum van de noordelijke stad. De kamers van dit hotel zijn ruim ingericht en standaard voorzien van airco, toilet en een eigen badkamer. Voor een smakelijke lunch kun je bovendien terecht in een van de etablissementen in de nabije omgeving.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020