Excite

Boek een goedkoop hotel in Groningen centrum

'Er gaat niets boven Groningen.' Met die slogan wil de stad laten weten dat ook het hoge noorden het bezoeken waard is. Ben je uitgekeken op de randstad en wil je het Groningse stadsleven eens meemaken, boek dan snel een goedkoop hotel in Groningen Centrum!

Een studentenstad met karakter

Groningen is misschien wel de meest studentikoze stad van Nederland. Van de in totaal 180.000 inwoners studeren er maar liefst 60.000! Maar ook als je het studentenleven ontgroeid bent, valt er in Groningen genoeg te beleven. Overal in de binnenstad vind je historische gebouwen en ook op het gebied van cultuur is het in Groningen goed toeven. Op loopafstand van elkaar vind je het Groninger Museum, de stadsschouwburg en het stripmuseum. Natuurlijk komt het studentikoze hart van Groningen helemaal terug in het bruisende stadsleven, dat vooral op donderdag een ware belevenis is.

Goedkoop overnachten in Groningen

Als je echt goedkoop uit wilt zijn, dan boek je een kamer in Jongerenhotel Simplon of het Bud Gett Hostel Groningen. Je kunt dan al een nachtje slapen in Groningen vanaf 20 euro! Wil je van iets meer luxe en privacy genieten tijdens je verblijf in Groningen, dan is het aan te raden om te zoeken naar aanbieding op websites als www.hotelspecials.nl. Hier vind je bijvoorbeeld een arrangement voor twee personen in het Hampshire Hotel Groningen voor 32,25 euro per persoon per nacht. Of boek twee nachtjes in het Secret Hotel Groningen, voor maar 54,50 euro per persoon!

Een bezoek aan Groningen kan al voor verrassend weinig geld. En wat is er nou fijner dan na een dag in een mooie stad te gaan slapen in een fijn hotel?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020