Excite

Op zoek naar een goedkoop hotel in Rotterdam?

Een goedkoop hotel in Rotterdam kun je gemakkelijk via internet vinden. Op sites als hotelspecials.nl en booking.com worden namelijk diverse aanbiedingen met elkaar vergeleken en kun je de oordelen van eerdere gasten doornemen. Bovendien kun je het hotel van jouw keuze direct boeken.

Rotterdam: bruisende havenstad

Rotterdam ligt in de provincie Zuid-Holland en is na Amsterdam de grootste gemeente van Nederland. Deze stad staat bekend om zijn grote en belangrijke haven, maar daarnaast is er in Rotterdam genoeg te zien en te beleven. Zo kun je het befaamde Museum Boijmans Van Beuningen bezoeken, of een dagje naar dierentuin Blijdorp gaan. 's Avonds kun je je storten in het bruisende uitgaansleven van deze havenstad.

Goedkope hotels in Rotterdam

Op ongeveer tien minuten afstand van het centrum van Rotterdam bevindt zich het Regardz Airport Hotel. Deze accommodatie beschikt over 99 ruime kamers die een combinatie van rust en luxe bieden. Het hotel ligt vlak aan de A13 en daarom zijn steden als Den Haag Delft en Haarlem ook gemakkelijk te bereiken.

Vlakbij het Centraal Station ligt het Hotel Bienvenue. Vanuit dit hotel ben je in een mum van tijd in Diergaarde Blijdorp of op de Euromast. De meeste kamers van deze accommodatie beschikken over een eigen badkamer, maar er zijn ook enkele kamers zonder. 's Ochtends kun je evenwel altijd beginnen met een ontbijt in de ontbijtzaal van het Bienvenue.

Direct naast de dierentuin is het Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp te vinden. Dit hotel is van alle gemakken voorzien en beschikt over 189 ruime kamers met internetverbinding. Tegen betaling kun je daarnaast gebruik maken van het zwembad en de sauna.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020