Excite

Op zoek naar een goedkoop hotel in Utrecht?

Een goedkoop hotel in de stad Utrecht heb je op internet in een mum van tijd gevonden. Op sites als hotelspecials.nl en booking.com worden namelijk alle aanbiedingen met elkaar vergeleken en bovendien kun je de oordelen van eerdere gasten doornemen. De voor jou meest voordelige optie kun je daarnaast meteen boeken.

Utrecht: in het centrum van Nederland

Utrecht is naar inwonertal de vierde stad van Nederland en ligt ongeveer in het midden van dit land. Het station van deze stad is dan ook een ideale uitvalsbasis voor verdere trips. Maar in Utrecht zelf is ook meer dan genoeg te zien en te beleven. Zo kun je de oude Dom bekijken en beklimmen of het befaamde Rietveld Schröderhuis bezoeken. 's Avonds kun je bijvoorbeeld gezellig dineren aan een van de mooie grachten in het prachtige stadscentrum.

Goedkope hotels in Utrecht

Aan de rand van de stad bevindt zich het Carlton President. Dit hotel beschikt onder meer over een sauna, biljartkamer en een whirlpool. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van diverse moderne faciliteiten. Vanuit het Carlton President ben je bovendien in een mum van tijd in de historische binnenstad.

Nabij het Centraal Station is het Park Plaza Utrecht te vinden. Deze accommodatie beschikt over 120 ruime kamers die bovendien zijn voorzien van een bureau en gratis draadloos internet. Het centrum ligt op loopafstand.

Het NH Utrecht ligt eveneens op loopafstand van het centrum, het station en de Jaarbeurs. De 276 stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van diverse eigentijdse faciliteiten en daarnaast beschikt dit hotel over een eigen restaurant, El Rincon. Hier kun je voor een schappelijke prijs genieten van zowel Nederlandse als internationale gerechten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020