Excite

Volop vakantie in een goedkoop hotel in Renesse

Je zou er misschien niet zo bij stil staan, maar ook in Nederland kun je heerlijk genieten van een strandvakantie. Boek een goedkoop hotel in Renesse en je kunt genieten van het beste dat Zeeland te bieden heeft. Moeite met het vinden van een geschikt hotel? Wij geven wat tips.

Resort Land & Zee

Een goedkoop hotel in Renesse dat ook nog op korte afstand van het strand ligt én een beetje luxe is? Dan zit je in Resort Land & Zee goed. Prijzen beginnen hier vanaf 49,50 euro per persoon per nacht en je loopt na een wandelingetje van 100 meter zo het strand op. Binnen vijf minuutjes ben je in het bruisende centrum van Renesse. Dit hotel is nog vrij nieuw en voorzien van alle faciliteiten die je je kunt wensen. Je kunt hier gratis parkeren en huisdieren zijn (tegen betaling) toegestaan. Bovendien kun je ook je sociale netwerk een beetje bijhouden, want in het hotel is gratis wifi beschikbaar. Plan je een romantisch weekendje weg voor je geliefde? Je kunt extra nog een fles wijn of bijvoorbeeld een bos bloemen op de kamer boeken.

Hampshire Inn

Als je het niet erg vindt om iets verder van de zee te zitten, dan boek je een kamer bij de Hampshire Inn - ArcHotelZeeland. Dit driesterrenhotel biedt al kamers aan vanaf 31,25 euro per persoon per nacht en ligt op vijf minuten van het centrum. De stranden zijn te vinden op een kwartier afstand. In het hotel kun je onder meer gebruik maken van een zithoek, wifi, een lounge, een leeshoek en parkeergelegenheid. Ook is er een mooie speelplaats voor kinderen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020