Excite

Goedkoop hotel in Tilburg

Een goedkoop hotel in Tilburg vind je gemakkelijk op sites als hotelspecials.nl. Hier kun je accommodaties met elkaar vergeleken, en meteen de voor jou voordeligste mogelijkheid boeken. Hieronder worden alvast enkele goedkope opties besproken.

Tilburg: een parel in Noord-Brabant

Tilburg is een stad in de provincie Noord-Brabant en heeft iets meer dan 200.000 inwoners. Deze plaats is enorm gegroeid door de komst van textielfabrieken in de negentiende eeuw en kent veel bezienswaardigheden. Naast imposante oude fabrieksgebouwen zijn er bijvoorbeeld talrijke kerken, kapellen en musea te vinden. Bovendien liggen er in de nabije omgeving enkele natuurgebieden en kan de wandelliefhebber hier naar hartenlust zijn gang gaan.

Goedkoop hotel in Tilburg

Aan de rand van deze Brabantse stad is Hotel Ibis Tilburg gevestigd. Deze accommodatie beschikt over 72 kamers die comfortabel zijn ingericht en voorzien zijn van een eigen badkamer en telefoon. Vanuit dit hotel ben je zo in de Tilburgse binnenstad, maar je kunt er ook voor kiezen om het nabij gelegen bos te bezoeken.

Direct aan de A58 ligt het Bastion Hotel Tilburg. Je kunt voor een schappelijke prijs overnachten in een van de veertig kamers die zijn voorzien van een modemaansluiting en een eigen badkamer met toilet. Bovendien kun je de dag starten met een ontbijt in de ontbijtzaal van dit Bastion Hotel.

Wil je liever in het bruisende centrum van Tilburg verblijven, dan is het Mercure Hotel Tilburg Centrum wellicht een interessante optie. De kamers van deze accommodatie zijn ruim en onder meer voorzien van draadloos internet. Bovendien ben je vanuit dit hotel zo op het centrale plein van deze stad: het hotel grenst hier namelijk aan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020