Excite

Dubbele pret in goedkoop hotel in Utrecht

Wie tegenwoordig in een hotel wil overnachten, hoeft daar niet de hoogste prijs voor te betalen. Elk hotel heeft wel specials, last minute aanbiedingen of andere acties die een verblijf goedkoper maken. Ook een goedkoop hotel in Utrecht is dus prima te vinden. Kijk eens op Weekendjeweg.nl of Goedkope.hotels.nl. Vergeet ook Hotelaanbiedingen.nl niet te bekijken, waar je maximaal €30 per persoon per nacht betaalt!

Lekker overnachten

Wat dacht je bijvoorbeeld van het NH Hotel? Dat hotel heeft vier sterren en ligt in het centrum van Utrecht. Je bent in drie minuutjes bij het Centraal Station, dus ook met de trein reizen, is goed mogelijk. Een alternatief is Ibis Utrecht. Dat hotel is met drie sterren iets minder luxe, maar nog steeds heel comfortabel. Elke kamer is namelijk nog steeds uitgerust met een flatscreen-tv, een moderne inrichting en een bureau. Ook biedt het hotel parkeerplaatsen en kun je in het hotel lunchpakketjes bestellen voor een tocht door Utrecht. Wat eten of drinken doe je in de bar of het restaurant.

Bezienswaardigheden

Natuurlijk kun je in Utrecht niet alleen heerlijk slapen, maar ook veel bekijken. Bezienswaardigheden die je zeker moet bekijken zijn onder meer de Dom, de hoogste kerktoren van Nederland, en de Pieterskerk, de best bewaarde romaanse kerk in Utrecht. Ook het bekijken waard zijn de prachtige huizen aan de gracht, Oudaen, Huis Zoudenbalch en het Sint-Eloyengasthuis. Als je niets wilt missen, dan kun je het best een gids inschakelen. Die kan je niet alleen alle hotspots laten zien, maar je ook meer vertellen over de geschiedenis van de stad.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020